1/8

Индустриaлни секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива.

Създадени да издържат на интензивна употреба, те се справят с всички нива на индустриални натоварвания.С помощта на двойна стоманена обшивка, пълни с пяна панели, или алуминиева рамка с остъклени панели.

Отличното ценообразуване на секционните врати Hörmann ги прави много разумно и атрактивно решение за повечето търговски и промишлени помещения . 

За повече информация, моля разгледайте продуктовия каталог.

Индустриaлни ролетни врати и решетки

Пространствен ефективни, и много практични за използване в заводи, складове, магазини, паркинзи и други.

Ние предлагаме много видове, с различни ламели-решетки,изолирани и неизолирани. 

За повече информация, моля разгледайте продуктовия каталог.

Бързи врати

High Speed ​​или "Бързо действащи" врати се използват за много приложения, където високи обеми на трафика изискват врата да може да се отваря и затваря бързо за да се запази околната среда и температурата в зградата. Бързата врата може да се движи с две секунди за метър. 

Някои модели врати са специално проектирани, за хладилни помещения.

Врати са произведени от много здрав материал, с възможност за  прозрачно платно, така че можете да видите какво се случва от другата страна на затворената врата

Бързите врати ще запазят температурата във вътрешността на сграда максимално стабилна.

През зимните месеци намаляването на разходите за отопление могат да бъдат огромни, като поддържат приятна атмосфера за служителите вътре.

Може да бъде доставена  с радар, индукционни намотки, радио контрол, стенни бутони и така нататък.

Разработени с особенно внимание към безопасността, за да се предотврати всякаква възможност за нараняване на персонала или превозни средства.

За повече информация, моля разгледайте продуктовия каталог.

Лентови завеси

Гъвкавите лентови завеси на Hörmann са особено подходящи като изгодна затваряща преграда за особено големи отвори на халета. Здравите ленти от PVC затварят много плътно и се отварят само на ширината на превозното средство или товара. По този начин загубите на топлина се редуцират до минимум, дори и при голям трафик. Първокласната прозрачност на гъвкавите лентови завеси подобрява светлинните условия и намалява разходите за осветление. Подходящи са за приложение в производството на хранителни продукти или медикаменти, както и в областите на дълбоко замразяване.

За повече информация, моля разгледайте продуктовия каталог.

Многоцелеви, пожаро устойчиви, и димозащитни врати.

Пожаро устойчивите врати са много тежки,предимно метални. Основната им цел е да се ограничат огъня, високата температура и дима.
Когато са затворени, действат като непроницаеми бариери, които осигуряват безопасност и, предлагат безценно време за бягство от потенциално опасен за живота сценарий и ограничаване на материялните щети.
Според класа си те биват от 30-90 минутни.
Тези врати са изключително подходящи за монтаж в складове, офис сгради, търговски центрове, паркинги, ресторанти, затворени

зони и  други съоръжения с потенциален риск от пожар. 

 

За повече информация, моля разгледайте продуктовия каталог.

© ДООР ТЕХНИКС ЕООД  2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now