1/5

Рампи, Уплътнители, Шлюзове

Товаро-разтоварните рампи на Hörmann са добре обмислени решения за прецизно изравняване на разликата в нивото между различно високите камиони и товарните платформи. Така товарът може да бъде изведен от камиона или внесен в него само с едно единствено движение в хоризонтална посока.

Стабилната стоманена конструкция с устойчива на усукване платформа компенсира безпроблемно страничните накланяния на камиона дори и при неравномерно товарене.

Надеждната хидравлика с 2 подемни цилиндъра и един цилиндър за скосения ръб се справя с всякакви ситуации, командва се лесно и преди всичко е безопасна. Защото тези товаро-разтоварни рампи са оборудвани с автоматични вентили за аварийно стопиране, вградени в подемните цилиндри. Те обезопасяват товаро-разтоварната рампа светкавично. Това е важно, например когато някой камион потегли прекалено рано при все още натоварена платформа.

Hörmann предлага правилното решение за ефективно товарене и разтоварване при всяка ситуация.

Товарните шлюзове се поставят пред халето. Така халето може да се използва изцяло, чак до външните стени. Товарните шлюзове на Hörmann винаги са добро решение, когато халетата не позволяват инсталиране на вътрешни рампи или когато под рампите няма възможност за преминаване.

 

Предлаганите от Hörmann уплътнения за врати защитават товарените стоки от атмосферните влияния, спестяват енергийни разходи. 
Уплътненията за врата тип платнище, предлагани от Hörmann, се нагаждат към всички размери камиони и поради това са универсално приложими. Висококачествените горни и странични платнища, монтирани към поцинкована, потъваща навътре рамка, представляват стабилна, гъвкава и устойчива на разкъсване конструкция. С цел лесно монтиране платнищата и частите на рамката се произвеждат като отделни елементи, които се фиксират чрез завинтване. Поради това и подмяната им е безпроблемна и не струва скъпо. Надуваемите уплътнения за врата, както и уплътненията тип възглавница за специално приложение, придават окончателен завършек на обширния асортимент.

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

© ДООР ТЕХНИКС ЕООД  2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now