1/8
Добре дошли!
„Доор Техникс” ЕООД е официален представител, на най-големия европейски производител на врати за дома и индустрията - немската компания HORMANN.

Благодарение на съществуващата многообразна гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари, фирма „Доор Техникс” ЕООД ще достави, монтира и поддържа търсения от Вас продукт, отговарящ на Вашите специфични нужди, и изисквания за качество и надеждност.​

sert
sert

Гаражни врати

Секционни гаражни врати

Секционни гаражни врати цени Sectional garage door

Секционните врати се отварят вертикално и са разположени под тавана за спестяване на място. Благодарение  на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража.  В допълнение към това гаражните секционни врати могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Също така те са оптимално изолирани с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения и от четирите си страни.
Позволете си този комфорт.

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Ролетни гаражни врати

Ролетна врата Ролетка RollMatic

Ролетните врати RollMatic се отварят вертикално и не се нуждаят от място в гаража. Благодарение на конструкцията си те предлагат максимално място  в и пред гаража. Таванът на гаража  също остава свободен и можете  да го използвате например за лампи  или като допълнително място  за складиране.
Вратата RollMatic на Hörmann пасва  винаги. Формата на отвора на гаража  е без значение за монтажа на гаражните ролетни врати – правоъгълна, скосена, със сегментова или полукръгла арка.
При проблематични монтажни ситуации с минимален щурц и / или минимални странични ограничители вратата  RollMatic се предлага също и като  външна ролетна врата за монтаж пред отвора на гаража. Това са решаващи предимства най-вече при модернизация.
 

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Berry hormann garage door Гаражна врата

Вратата Berry с въртеливо-постъпателен ход се издава напред, преди да се паркира под тавана на Вашия гараж. Подходящи за надеждно затваряне на клетки в общи гаражи. Разнообразните вентилационни отвори гарантират оптимално проветряване..

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Аавтоматика за портални и гаражни врати

RotaMatic

LineaMatic

Портална автоматика RotaMatic
Портална автоматика LineaMatic за плъзгаща врата

С модерния си, строен дизайн задвижването RotaMatic на Hörmann за еднокрили или двукрили врати е съгласувано  с Вашата красива еднокрила или двукрила врата. Образцови като визията са също и функцията и сигурността на задвижването. Дори и когато нямате директна връзка с електрическата мрежа не трябва  да се отказвате от удобството на задвижването. Задвижването RotaMatic с акумулаторна батерия  прави това възможно.

Отличаващите се силни страни на задвижването за плъзгащи се врати LineaMatic са компактният, регулируем във височина корпус от цинкова отливка, усилената със стъклени влакна пластмаса, както и надеждната задвижваща електроника.

SupraMatic

ProMatic

Автоматика за гаражна врата SupraMatic
Автоматика за гаражна врата ProMatic

SupraMatic – Супер бързото задвижване с множество допълнителни функции
Тази комбинация от скорост и удобство ще Ви очарова. Вашата гаражна секционна врата се отваря по-бързо и можете да влезете в гаража си директно от улицата. Вече няма да пожелаете да се откажете от комфортните функции като допълнителна височина на отваряне, напр. за проветряване на гаража, и осветление на задвижването, командващо се отделно с Вашето дистанционно управление. Освен това капакът на задвижването от алуминий с ефект четка придава на SupraMatic изключително изискан вид.

ProMatic – Изгодният преход към топ качеството на Hörmann
Задвижванията за гаражни врати ProMatic са оборудвани с доказалата се техника на Hörmann – като всички превъзходни задвижвания на Hörmann. Това гарантира надеждна функция на атрактивна цена. При гаражите без достъп до електричество също не трябва да се отказвате от удобството на задвижването. Задвижването ProMatic с акумулаторна батерия прави това възможно. То се транспортира лесно и може да се зареди само за няколко часа, особено практично с помощта на предлагания като опция соларен модул.

VersaMatic

DTU 250

VersaMatic автоматика заврата
DTU 250 Задвижване за врати

Задвижването за еднокрили или двукрили врати VersaMatic с вградено управление е идеалното решение също и за необичайни монтажни ситуации. То е подходящо например за монтиране към много дълбоки колони на портала; също така позицията на монтаж може да варира и да се адаптира максимално към съответната ситуация. Също така  не се налага монтиране на отделно управление – това пести място и време.  Освен това VersaMatic впечатлява с доказала се техника: скоростта например може  да се настройва индивидуално; това позволява постигане на равномерно движение на вратата при всички размери врати.

DTU 250 – Почти незабележимото задвижване за врати с взискателна визия
Монтиращото се под земята задвижване за еднокрили  или двукрили врати DTU 250* е почти незабележимо и пестящо място решение за приложение в частния сектор. Монтирането откъм пода се препоръчва  особено за елегантни врати  и врати с взискателна визия.

С плавното стартиране и плавното спиране задвижванията на Hörmann за портални врати осигуряват приятно тихо и сигурно движение на вратата. Вратата се движи плавно при отваряне, а при затваряне се стопира спокойно. Това щади вратата, задвижването, а също и нервите на съседите.

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Външни врати

Thermo 46 / Thermo 65

Входни врати Варна

Мотив 700

Хубави врати

Мотив 850

Мотив 800

Външна врата Thermo 65
Thermo 65 Външна врата от стомана и алуминии

Мотив 10

Мотив 15

Мотив 810

Външните врати ThermoPlus и ThermoPro на Hörmann са с отлична визия, добра топлоизолация, надеждно защитно оборудване, голям избор от мотиви и атрактивно съотношение цена качество. В продуктовия каталог със сигурност ще откриете врата на Hörmann, която да отговаря на Вашите изисквания.

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Вътрешни врати

- Стоманена вътрешна врата ZK / AZ-40

- Вътрешна врата OIT от        стомана   и дърво

ZK / OIT

ZK / OIT

ZK / OIT

ZK / OIT

AZ-40

Интериорните врати са идеални за подобряването на интериора на Вашият дом чрез стил, цвят и текстура.

Вратите Hormann се предлагат в разнообразни стилове, конфигурации и материали.

Hörmann Ви предлага подходящата за всяко помещение в сградата врата - от стомана, стомана/дърво и алуминий. Врати с високо качество, богата цветова гама и разнообразно оборудване.
 

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Дървени интериорни врати - MDF

Стъклени интериорни врати

Basic Durat
Basic Lack
Basic Structur
Basic Echtholz
Concept Sueno
Concept Accura
Glass Pure
Glass Nature

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.

Многофункционални врати

MZ Thermo / D65

Блиндирани врати Варна Стоманена врата MZ Thermi D65 блиндирана
Многофункционална входна врата
Желязна врата

Врати с определени функции

От здрави стоманени интериорни врати и надеждни външни  врати за жилища, през изцяло остъклените врати за офиси,  чак до външните врати с прекъснат термомост Hörmann  предлага обширен асортимент с разнообразни варианти  на цветове и оборудване.

Пожароустойчивите и димозащитни врати и остъкления Hörmann от стомана и алуминий убеждават със сертифицирана безопасност, перфектна функция и стопроцентово идентична визия. С тази програма Hörmann предлага общовалидна хармонична концепция за противопожарна защита за взискателни архитектурни решения в строителството на обекти.

За повече информация, моля

разгледайте продуктовия каталог.